Trouwen

Trouwen

Het jawoord geven aan de rand van het Noordbargerbos, tussen eeuwenoude houtwallen én in een dorp waar natuur en stad elkaar kruisen? Het kan bij ’t Nije Hoff! We begrijpen dat er veel komt kijken bij het organiseren van jouw perfecte dag. Daarom bieden wij jou alvast de perfecte omgeving om te trouwen en te feesten. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

De trouwlocatie

In het kleinschalige coulissenlandschap, aan de rand van het Noordbargerbos, ten westen van het dorpje Noordbarge en de stedelijke woonwijk Bargeres, ligt tussen de eeuwenoude houtwallen stadsboerderij ’t Nije Hoff. We hebben meerdere ruimtes die we kunnen omtoveren tot trouw- of feestzaal. Liever buiten? Geen probleem. We beschikken over een ruim terras én een groot stuk grond. Wil je dieren betrekken bij jullie dag? Ook geen probleem. We hebben een open stal met vrije in- en uitloop voor de koeien.

Dineren/lunchen

Maak jouw dag compleet met een aansluitend diner of uitgebreide lunch. We hebben verschillende arrangementen die je kunt afnemen. Benieuwd naar de buffetkaart? Klik dan hier. Heb je nog wensen of staat hetgeen wat je zoekt er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Ook interessant voor jou

BBQ Buffet

Kom gezellig barbecueën bij onze stadsboerderij! Geniet van uitgebreide barbecue arrangementen met vrienden of familie op een mooie locatie!

Buffet

Geniet van ons heerlijk buffet bestaande uit diverse gerechten. Kom jij gezellig bij ons dineren?

High-tea

In een groene omgeving, in een theehuis omzoomd door bos en weides. De weides van Stadboerderij ’t Nije Hoff. Een opengestelde boerderij waar het voor de gasten mogelijk is om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het leven op de boerderij.

Lunchbuffet

Zin in een heerlijke lunch? Dit is mogelijk bij ’t Nije Hoff! Geniet van onze heerlijke vers gemaakte lunchmogelijkheden.

Menukaart

Vanuit de keuken van het theehuis wordt een eigen draai geven aan de gerechten met onze eigen zuivel en streek- en seizoensproducten. Gerechten die passen bij de gast die terug wil naar de basis, naar echt voedsel, zo natuurlijk mogelijk. Download hier onze kaart!

Kom jij gezellig bij ons langs?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.